Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Aralık 2016 - 16:41 Yorum: 0

Ünlü futbolcular halı sahada çocuklar için ’Çaba’ladı

ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi'nin halı sahasının açılışına, milli futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta ve Semih Kaya katıldı.

Ünlü futbolcular halı sahada çocuklar için ’Çaba’ladı

ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi'nin halı sahasının açılışına, milli futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta ve Semih Kaya katıldı.

Bakırköy Belediyesi ile Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) işbirliği ile Florya Çocuk ve Destek Merkezi içinde yapılan halı sahanın açılışına Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile milli futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta ve Semih Kaya katıldı.

Geçtiğimiz aralık ayında faaliyete geçen ve kötü koşullarda yaşayan ya da çalışan çocukların ve gençlerin, barınma ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayan ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi'nin halı sahasının açılışında konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla futbolcularımızın da katılımıyla halı sahamızın açılışını yapıyoruz. Başta ÇABA Derneği ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çocuklarla ilgili bir projeye destek vermekten mutlu olduğunu dile getiren Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan ise, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün onlarla birlikte olmak da bizim için çok gurur verici. Gerek spor da gerekse başka bölümlerde bu çocuklar ülkemizi en güzel şekilde temsil edecek. Biz de onların her zaman yanında olacağız. Bu proje de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Çocukluğunda taş ve toprak alanlarda top oynadığını söyleyen milli futbolcu Burak Yılmaz da, "Şimdi bu çocuklar daha güzel sahalarda daha iyi koşullarda top oynayacaklar. Çocuklar hepimizin. Bu da onlar için bir başlangıç olsun. Onların hayata daha iyi devam etmelerini sağlayacak elimizden en ufak bir şey geldiyse ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber