Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 31 Mayıs 2016 - 12:48 Yorum: 0

Ünlü İsimler Darıca’da Sinema Açılışına Katıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki alışveriş merkezinde kurulan sinemanın açılışı ünlü isimleri bir araya getirdi.

Ünlü İsimler Darıca’da Sinema Açılışına Katıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki alışveriş merkezinde kurulan sinemanın açılışı ünlü isimleri bir araya getirdi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde açılan sinema ünlü isimleri bir araya getirdi. Düzenlenen açılış programına aslen Darıcalı olan yapımcı ve senarist Birol Güven, oyuncu Hacı Ali Konuk, oyuncu Şoray Uzun ve Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım katıldı.

Açılış programında konuşan yapımcı ve senarist Birol Güven, "Bir kaç yıl önce Darıca'da çok büyük bir çalışma vardı. Sanal ortamda büyük çalışmalar yapıldı. Bir gün televizyonda duydum Darıca ilçe olmuş. Tabi çok merak ediyordum. İlçe olunca hayatımızda ne değişecek diye. Ben de çok merak ettim. Bir kaç hafta sonra Darıca'ya geldim. Darıca'ya yaklaştım artık 500-600 metre kalmış. Polis çevirdi. Öğrendim ki Darıca'ya radar koymuşlar. İlk hizmet radar olmuş bize. Ama şimdi tabi zaman geçtikçe çok güzel şeyler oluyor. Sinemamızın olmaması gerçekten utanılacak bir şeydi. İstanbul ve İzmit'e yakın bir coğrafyada sinemanın olmaması kötü bir şeydi. Bunu kazandıran arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah yeni filmlerde burada buluşacağız" dedi.

Açılış programına katılan oyuncu Hacı Ali Konuk yaptığı esprilerle keyifli anlar yaşatırken, ünlü isimler açılış programının ardından sinemada birlikte film izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber