Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

Ünlü İsimler Engelli Şair Senem Ünal’ın Albüm Galasında Buluştu

Engelli şair Senem Ünal'ın, Şiirlerime Ses Ver adlı şiir albümü, Engelliler Haftasında düzenlenen gala programıyla tanıtıldı.

Ünlü İsimler Engelli Şair Senem Ünal’ın Albüm Galasında Buluştu

Engelli şair Senem Ünal'ın, Şiirlerime Ses Ver adlı şiir albümü, Engelliler Haftasında düzenlenen gala programıyla tanıtıldı. Ünal'ın albümdeki şiirlerini, Gülben Ergen, Fettah Can, Julide Ateş, Hülya Koçyiğit ve Bedirhan Gökçe'nin de aralarında bulunduğu ünlü isimler seslendirdi.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyeri engelli şair Senem Ünal'ın, Şiirlerime Ses Ver adlı şiir albümünün tanıtımı Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen gala programıyla tanıtıldı. Engelliler Sarayında düzenlenen "Şiirlerime Ses Ver: Birlikte Daha Güzel" adlı gala programında yazdığı şiirlerle geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Senem Ünal'ın albümü tanıtıldı. Televizyon ve radyo programlarıyla şiirleri okuyucularla buluşan Ünal'ı, bu mutlu gününde engelli arkadaşları yalnız bırakmadı. Albüm tanıtım programında davetliler duygu dolu anlar yaşadı. Ünlü isimlerin seslendirdiği şiirler davetlilerce büyük bir ilgiyle dinlendi.

"ENGELLİSİ MUTLU OLMAYAN TOPLUM HUZURLU OLAMAZ"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve şair Senem Ünal gala öncesi kameraların karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, düzenlenen galanın engellilere yönelik yapılan çalışmaların ve emeğin bir ürünü olduğunu ifade etti.

Engelli vatandaşlara yönelik onların hayatını kolaylaştıran çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Çağırıcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Engelliler Sarayında birçok hizmet üretiyoruz, onların hayatını kolaylaştırıyoruz. Ama şunu ifade edeyim ki; acıma duygusuyla değil, onların hakkı olduğu için bu hizmetleri yapmış olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Onların hayatı bizim hayatımız. Eğer toplumda huzuru ve mutluluğu hedefliyorsak, ailelerin huzur ve mutluluğundan geçiyor bu. Ailelerin mutluluğu da fertlerin mutluluğundan geçiyor. Engellisi mutlu olmayan bir toplumun huzuru ve mutluluğu yakalaması asla mümkün değildir. Biz istiyoruz ki huzurlu bir Türkiye için engelli ve engelsiz tüm insanlar aynı ortam içinde ve aynı şartlarda yaşasın."

"İLK ADIMI ATMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Galada sahneye çıkarak davetlilere seslenen şair Senem Ünal da duygu dolu konuşmasında şunları söyledi: "Normal programlarda konuşmak çok kolay oluyor ama insanın kendine özel bir programda konuşması o kadar zor ki tarif edemiyorum. Şu an kendimi ilk adımı atmış gibi mutlu hissediyorum."

Konuşmaların ardından programa katılan ünlü isimler albümde seslendirdikleri şiirleri bir kez de sahnede okudu. Okunan her şiirin ardından salonda bulunan davetliler ve engelli vatandaşlar uzun süre alkış tuttu.

ÜNLÜLER PROJEDE YER ALDIKLARI İÇİN MUTLU

Senem Ünal'ın şiirlerini seslendiren ünlü isimler de duygulu anlar yaşadı. Kitapta yer alan "Zümrüdü Anka Kuşu" şiirini seslendiren Ececan Gümeci, "Engelliler Haftasında gönüllü olarak çalışmaktan dolayı çok mutluyum. En güzel şiirini seslendirdim çünkü Zümrüdü Anka masal kuşudur, hikaye kuşudur. İnsanları hayallerini canlandırmaya yönelik bir şiir yazmış. O hayallerine de eğer ben renk verdiysem çok mutlu olurum." dedi.

Galaya katılan bir diğer ünlü isim Barış Hayta ise konuşmasında, "Bende genç bir oyuncu olarak bu projenin içinde Senem Hanımın şiirlerinden en güzelini seslendirdiğim için çok keyifliyim" diye konuştu.

Senem Ünal'ın albümündeki 29 şiir ünlü ekran yüzleri tarafından okundu. Şiir Gibi, Sevgiler Sürgün Olmuş, Karınca Üç Adım, Anne, Kendimi Arıyorum, Ömür Dediğin gibi şiirlerin yer aldığı albümü şu ünlü isimler seslendirdi:

"Hülya Koçyiğit, Bedirhan Gökçe, Pidar Tüfekçioğlu, Gülben Ergen, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Gökhan Atalay, Galip Erdal, Ulvi Alacakaptan, Ececan Gümeci, Asuman Çakır, Serdar Deli, Yaşar Karakulak, Barış Hayta, Okan Turan, İkbal Gürpınar, Cem Arslan, Ayumi Takano, Jülide Ateş, Abdulhey Çoban, İnci Ertuğrul, Şener Duran, Ece Pirim, Defne Sarısoy, Yunus Emre Yıldırımer, Fettah Can, Pelin Orhuner, Erkan Avcı, Yavuz Bingöl ve Sedat Eriş."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber