Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Şubat 2019 - 15:03 Yorum: 0

Ünlü masal minikler için sahnelendi

Maltepe Belediyesinin Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde hafta sonu çocuk oyunları kapsamında Beyond Borders&Learning, "Bülbül ile Pofidik Kral"...

Ünlü masal minikler için sahnelendi

Maltepe Belediyesinin Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde hafta sonu çocuk oyunları kapsamında Beyond Borders&Learning, "Bülbül ile Pofidik Kral" isimli müzikli çocuk oyunuyla sahne aldı.

Danimarkalı ünlü oyun yazarı Hande Christian Andersen'in yazdığı oyunda her şeyden çok çabuk sıkılan, mutluluğu arayan yalnız ve üzgün bir kralın öyküsü anlatıldı. Kralın, kötü yürekli, kendini beğenmiş veziriyle, iyi yürekli, sevimli soytarısının da sahne aldığı oyunu minik izleyiciler ilgiyle izledi. Yönetmenliğini Deniz Altun'un üstlendiği oyunun müziklerini Alper Aksoy, dekorunu Ali ve Nehir Altun, kostümlerini Gül Geçer Sağer hazırladı. Oyunda Başak Ova, Deniz Altun, Emirhan Yıldız, Tuncay Ümit Zeren rol aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber