Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 24 Şubat 2022 - 11:00 Yorum: 0

Ünlü Modacı Cafer Andıç yurt dışına açılıyor

Ünlülerin moda tasarımcısı "Kumaşçı Cafer" adıyla bilinen Cafer Andıç, Almanya'daki iş ortağı Saliha Couture ile birlikte Almanya Düsseldorf'ta yeni...

Ünlü Modacı Cafer Andıç yurt dışına açılıyor

Ünlülerin moda tasarımcısı "Kumaşçı Cafer" adıyla bilinen Cafer Andıç, Almanya'daki iş ortağı Saliha Couture ile birlikte Almanya Düsseldorf'ta yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

Ünlü modacı Cafer Andıç, yeni defile ve projelerle büyük merak uyandırarak moda camiasını heyecanlandırdı. Yaptığı birbirinden değerli ve özel tasarımlarla ünlülerin en çok tercih ettiği isim haline gelen moda ikonu Kumaşçı Cafer, adını camiada duyurmaya devam ediyor. Bu zamana kadar pek çok ünlüyü giydiren ünlü modacı Andıç, Türkiye'de yaptığı birçok başarılı defile ve projelerinden sonra yeni iş ortağı Saliha Couturele birlikte Almanya Düsseldorf'ta butik açmaya hazırlanıyor.

Misyonlarını tamamıyla kişilere özel ve üst düzey kalitede olduğunu belirten Andıç, "Moda sektörünün öncü isimlerinden biri olduk. Bu zamana kadar sayısız ünlü ismi giydirdik. Pek çok defile ve proje yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Şimdi ise ürünlerimizi yurt dışına taşıyoruz. Bundan sonra zengin koleksiyonlarımızla sadece Türkiye'deki ünlüleri değil, yurt dışındaki ünlüleri ve moda severleri de giydirip bütün moda tutkunlarını aynı markada farklı koleksiyonlarla birleştireceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber