Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 15 Ocak 2015 - 09:10 Yorum: 0

Ünlü oryantal Asena’dan yıllar sonra gelen itiraf

Asena, Kanaltürk’teki ’2. Sayfa’da 4 yıl aşk yaşadıktan sonra 2003′te olaylı bir şekilde ayrıldığı magazin dünyasının önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Ünlü oryantal Asena’dan yıllar sonra gelen itiraf

Asena, Kanaltürk’teki ’2. Sayfa’da 4 yıl aşk yaşadıktan sonra 2003′te olaylı bir şekilde ayrıldığı magazin dünyasının önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Asena “Bir kulübe, restorana gittiğimde bazı DJ’ler onun şarkısını çalıyor.

Anlamadıkları şu; sesine ve şarkılarına her zaman sonsuz saygım var. Çünkü onun bu konudaki büyüklüğü tartışılmaz. Ben şarkılarını hala dinliyorum, eşlik ediyorum, hatta mutlu oluyorum. Yaşadıklarımız farklı, sanatı farklı. Mesleğini ve kişiliğini ayırdım ben. Aştım o konuyu artık. Yaşanılan her şeyi de Allah’a havale ettim. Umurumda bile değil ki. Takılmıyorum, kızmıyorum hiç.”

ÖLÜM HABERİYLE YIKILDIM

Asena geçen ay vefat eden babaannesinden bahsederken gözyaşlarına engel olamadı: “Babaannemin öldüğünü TV çekimleri sırasında öğrendim. O gün içime bir sıkıntı çökmüştü. Ölüm haberiyle yıkıldım. Benim hayattaki tek varlığım oydu. Bunun üzerine acı bilmiyorum yaşayacağımı da sanmıyorum. 7 yıl boyunca ona bebek gibi baktım, evini hastaneye çevirdim.”

Haber Kaynağı: SÖZCÜ
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber