Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Aralık 2017 - 13:53 Yorum: 0

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz’ın darp edildiği anlar

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın otel lobisinde darp edildiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz’ın darp edildiği anlar

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın otel lobisinde darp edildiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, zanlıların ünlü oyuncuya tekme tokat saldırdığı görülüyor. Bu sırada, resepsiyon görevlisinin ise masanın üzerinde bulunan ve devrilme tehlikesi geçiren vazoyu masanın altına kaldırması dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Etiler'deki bir otelin lobisinde 3 kişinin saldırısına uğramıştı. Ünlü oyuncu Yılmaz'ın lobide darp edildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Ünlü oyuncuya tekme tokat saldırdılar

Görüntülerde, lobide oturan zanlılar resepsiyonda giriş işlemi yaptıran Hakan Yılmaz'ın yanına giderek tartışmaya başladığı görülüyor. Kısa süreli gerginliğin ardından ünlü oyuncu işlemlerine devam etmek istiyor ancak zanlılar tekrar tartışma çıkarıyor. Ardından Hakan Yılmaz'ın üzerine yürüyen zanlılar, ünlü oyuncuyu tekme ve yumruklarla darp etmeye başlıyor. Eşini korumak için araya giren Elif Yılmaz da saldırganların tekme ve yumruklarına maruz kalıyor.

Resepsiyon görevlisi, kavga sırasında masadaki vazoyu korudu

Bu sırada tartışmayı gören otel görevlilerinin de koşarak geldiği, zanlıları uzaklaştırmaya çalışan otel görevlilerinin ise uzun süre çaba gösterdiği görülüyor. Öte yandan, resepsiyon masasının çevresinde devam eden kavga esnasında bir kişi masada bulunan vazoya çarpıyor. Resepsiyon görevlisi ise devrilme tehlikesi geçiren vazoyu masanın altına kaldırarak koruyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber