Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2020 - 13:23 Yorum: 0

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ: ”Gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum”

Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ: ”Gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum”

Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Tatlıtuğ açıklamasında, "15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar. Lütfen kaygılanmayın. Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında, "Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar. Lütfen kaygılanmayın. Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım. Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber