Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 10 Ağustos 2018 - 13:58 Yorum: 0

Ünlü oyuncuya benzeyen genç ilgi odağı oldu

Bartın'da yaşayan Ali Okan Güngörür, TRT'nin sevilen dizisi Mehmetçik Kut'ul Amare dizisinde Mehmet rolünde oynayan İsmail Ege Şaşmaz'a benzerliği nedeniyle...

Ünlü oyuncuya benzeyen genç ilgi odağı oldu

Bartın'da yaşayan Ali Okan Güngörür, TRT'nin sevilen dizisi Mehmetçik Kut'ul Amare dizisinde Mehmet rolünde oynayan İsmail Ege Şaşmaz'a benzerliği nedeniyle ilgi odağı oldu.

Üniversite öğrencisi olan ve okuldan arta kalan zamanlarda babasının çay bahçesinde çalışan Ali Okan Güngörür, İsmail Ege Şaşmaz'a benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kendisini görmeye gelen vatandaşlara sohbet eden Güngörür, onlarla fotoğraf çektiriyor.

Güngörür, yaptığı açıklamada, İsmail Ege Şaşmaz'a benzediğini duyup ve fotoğraf çektirmek için gelen kişilerin çok olduğunu söyledi.

Arkadaşlarının yakınlarının da İsmail Ege Şaşmaz'a benzettiğini söyleyen Güngörür, "İlk başlarda ben aldırış etmemiştim. Dükkana fotoğraf çektirmeye geliyorlar. Benimde hoşuma gidiyor. Böylesi güzel bir dizide bir oyuncuya benzetilmek gerçekten çok güzel" dedi.

Güngörür'ü görmeye gelen Cansu Işık ise, "Ben o diziyi sürekli izliyorum. Buraya da sürekli geliyoruz. İsmail Ege Şaşmaz'a benzediğini gördük. Onunla hatıra fotoğrafı çektirdik. İsmail Ege Şaşmaz'ı çok beğeniyorum, zaten onu ben daha önceden de takip ediyorum" ifadesini kullandı.

Gülçin Seren Işık da, "Okan ağabeyin İsmail Ege Şaşmaz'a benzediğimi duyduk. Fotoğraf için buraya geliyoruz" diye konuştu.

Ünlü oyuncuya benzeyen genç ilgi odağı oldu

Ünlü oyuncuya benzeyen genç ilgi odağı oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber