Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...13:42 GTO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı13:39 Beyaz eşya satışları Mart ayında yüzde 24 arttı13:37 Freni tutmayan kamyonet devrilip paramparça oldu, yaralı sürücü hastaneye k...13:36 CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu13:35 Bursa’da FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına darbe 4 kişi gözaltına alındı
23 Nisan
Spor 22 Nisan 2021 - 12:28 Yorum: 0

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena’nın sponsoru belli oldu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Resmi Pilotu Ertuğrul Makena'nın Otomobil Sporları camiasında uzun süredir konuşulan ve 2 yıldır merakla beklenen...

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena’nın sponsoru belli oldu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Resmi Pilotu Ertuğrul Makena'nın Otomobil Sporları camiasında uzun süredir konuşulan ve 2 yıldır merakla beklenen projesi Alpha'nın pistlere çıkmaya hazır olduğu açıklandı. Lastik Park, ünlü pilotun ve güçlü drift aracının sponsoru oldu.

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena" nın Otomobil Sporları camiasında uzun süredir konuşulan ve 2 yıldır merakla beklenen projesi Alpha'nın pistlere çıkmaya hazır olduğu açıklandı. Benzerlerinin dünyanın en büyük organizasyonlarında yarıştığı Alpha, 1200HP gücünde, profesyonel bir Formula aracı. Aracın motoru ve alt yapısı ise pistlerdeki heyecanı ikiye katlamış durumda. GTR VR38 DETT Twin Turbo Motor ile yarışacak araç, dünyadaki nadir örneklerinden biri. Türkiye'nin köklü kuruluşlarından biri olan Tatko Holding, Lastik Park Markası ile Alpha'nın ve Ertuğrul Makena'nın Ana Sponsorluğunu açıkladı.

Konuyu değerlendiren Tatko Lastik A.Ş. Kanal Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Şener, "Türkiye'nin en büyük çok markalı perakende lastik zincirinin kurucusu olarak, 10'uncu yılını kutladığımız Lastik Park'ın aktivitelerine şimdi de Drift Sponsorluğu ile devam ediyoruz" dedi.

Şener, sözlerine devam etti: "Otomobil sporlarına olan ilginin arttığı son yıllarda, Drift sporuna olan ilginin de giderek popülerleştiğini görüyoruz. Lastiğin bu kadar yoğun kullanıldığı ve pistlerin izlemesi en keyifli Drift Sporunda, Lastik Park Markalı kırmızı-beyaz Alpha aracıyla Türkiye'nin en büyük temsilcisi Ertuğrul Makena ile bir araya gelmekten çok mutluyuz".

Sponsorluk anlaşmanı değerlendiren Pilot Ertuğrul Makena, "Drift aracının sihrini ortaya çıkaran en önemli parçası olan lastiğin uzmanı olan Lastik Park ile yollarımızın kesişmesinden mutluluk duyuyorum. Firmanın logosuyla çok daha dinamik bir tasarıma bürünen Alpha" nın tüm izleyenleri heyecanlandıracağına inancımız tam. Firma ile gerçekleştireceğimiz sponsorluk kapsamında izleyenleri ekran başına kitleyecek adrenalin dolu sürpriz anlar ve etkinlikler planlıyoruz. Vizyonumuza ortak olarak, Drift Sporu'na verdiği destek için firmaya, tüm Alpha ekibi adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena’nın sponsoru belli oldu

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena’nın sponsoru belli oldu

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena’nın sponsoru belli oldu

Ünlü Pilot Ertuğrul Makena’nın sponsoru belli oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber