Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 27 Mayıs 2022 - 11:18 Yorum: 0

Ünlü popçu sahnenin tozunu atacak

Mehmet Çevik, 4 haziran akşamı Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ünlü popçu sahnenin tozunu atacak

Mehmet Çevik, 4 haziran akşamı Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü sanatçı, o gece unutulmayacak bir şova imza atmak için 4 aydır çalıştığını dile getirdi.

Sahnelerin en eğlenceli ve enerjik isimlerinden Mehmet Çevik, aylardır 4 Haziran gecesi Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konsere hazırlanıyor. Yaşadığı heyecanı paylaşmak için basın mensuplarıyla bir araya gelen Çevik, iddialı konuştu. Biletleri neredeyse tükenme noktasına gelen konseri için büyük bir şov hazırladığını söyleyen Çevik, "4 aydır bu konsere hazırlanıyorum. Ben de çok heyecanlıyım. Çok iddialı bir konser geliyor. Öyle inanıyorum ki 4 Haziran benim sanat hayatımın miladı olacak. O geceden sonra her şeyin değişeceğine inanıyorum" dedi.

Bir süredir single çalışması yapmayan Mehmet Çevik, gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu da yanıtladı. Hala kendisini heyecanlandıracak bir şarkı bulamadığını belirten Çevik, "Doğru zamanda doğru şarkıyı bulursam single yaparım. Ama özellikle yaz sezonunda ekstralar, konserler, özel organizasyonlar derken öylesi ne yoğunum ki zaten stüdyoya girmeye vakit yok" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber