Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 24 Eylül 2022 - 11:33 Yorum: 0

Ünlüler mekan açılışında buluştu

Bakırköy'de bir mekanın açılışına ünlü oyuncu Burak Sarımola, Survivor yarışmacılarından Nagihan Karadere, Aycan Yanaç, Doğan Keser, Nilay Dorsa...

Ünlüler mekan açılışında buluştu

Bakırköy'de bir mekanın açılışına ünlü oyuncu Burak Sarımola, Survivor yarışmacılarından Nagihan Karadere, Aycan Yanaç, Doğan Keser, Nilay Dorsa ve Ozon Orhon gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Ünlü isimler açılışa damga vururken, vatandaşlar ünlü isimlere yoğun ilgi gösterdi.

Ünlü sanatçı Oğuz Doğanay, Bakırköy'de büyüklüğü 300 metrekareyi bulan ve stüdyonun mimarisini tamamıyla kendisinin yaptığı mekanının hazırlıklarını tamamladı. Oğuz Doğanay'ın mekanın açılışı için düzenlediği törene oyuncu Burak Sarımola, Survivor yarışmacılarından Nagihan Karadere, Aycan Yanaç, Doğan Keser, Nilay Dorsa ve Ozon Orhon gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Ünlü isimler açılış törenine adeta damga vururken, sokakta bulunan vatandaşlar ünlülere yoğun ilgi gösterdi. Açılışta duygularını dile getiren Oğuz Doğanay, Çocukluğundan bu yana çizime karşı hep bir merakı olduğunu ve bu yeteneğinin üzerine giderek Türkiye'de tanınan bir sanatçı olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Oğuz Doğanay açılışla birlikte stüdyosunda 12 kişilik bir sanatçı ekibiyle hizmet vermeye başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber