Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2016 - 16:33 Yorum: 0

Ünlülerin makyözü Corci Malatya’da

Dünyaca ünlü makyaj uzmanı Corci lakabıyla bilinen Yavuz Birsel Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın eğitim çalışmasına davetli olarak katıldı.

Ünlülerin makyözü Corci Malatya’da

Dünyaca ünlü makyaj uzmanı Corci lakabıyla bilinen Yavuz Birsel Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın eğitim çalışmasına davetli olarak katıldı.

Bir otelde düzenlenen eğitim seminerine Adıyaman, Diyarbakır Berber ve Kuaförler Oda Başkanları ve kuaförlerle birlikte Malatya'da da çok sayıda berber ve kuaför katıldı. Eğitim çalışmasının açılış konuşmasını Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş yaptı.

Toptaş, Dünyaca Ünlü Makyör Corci'yi Malatya'ya getirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, Corci'nin vereceği makyaj seminerinden herkesin faydalanmasını gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşan Ünlü Makyör Corci de Malatya'ya gelmekten duyduğu heyecanı dile getirerek, Malatya'ya ilk kez geldiğini kaydetti. Corci, "Daha önce Malatya'ya okulum olduğu için gelemedim. Okul derslerine ben girdiğim için zamanım olmadı. Burada bulunmamın sebebi, bu meleği iyi veya kötü hepimiz yapıyoruz. Eğitimsiz bir şekilde bu meslekte hiçbir şekilde yola çıkılmaz. Bunu bir defa bilmemiz gerekiyor. Ben buraya eğitim amaçlı değil, bilgi amacıyla geldim. Bilgilerinizin olması gerekiyor burada. Erkek berberler için de ayrı konular var, onu da anlatıp göstereceğim. Doğu'da inanın ki, gelinden daha fazla damada özen gösteriyorlar. Ama her şey bilinçsizce yapılıyor. Ben işimi severek yapıyorum, sizler de işinizi severek yapın. Eğer işinizi severek yaparsanız size bu işte kimse ulaşamaz. Ulaşılamayan insan olursunuz. Malzemelerinizi iyi seçin. Çakma ürün almayın. Ucuz kozmetik kullanmayın. Esmer kadının rengini açmaya çalışmayın, tebeşir gibi dolaşıyorlar. Aynı renkteki malzemeyi kullanın. Bundan dolayı sizlerden ricam ben burada ne anlatıyorsam, ne çiziyorsam onu zihnimize yerleştirin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, başta Corci olmak üzere, Adıyaman, Diyarbakır Berber ve Kuaförler Odası Başkanlarına bir kristal kayısı plaketi takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber