Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 09:08 Yorum: 0

Ünver, “Bayramlar birlik ve beraberliğin zirve günleridir”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların inananlar arasında sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğin en üst...

Ünver, “Bayramlar birlik ve beraberliğin zirve günleridir”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların inananlar arasında sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde sağlandığı müstesna günler olduğunu belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, bayramların güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günler olduğunu vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye perçinlendiği böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın ,kalplerinde sevgi seline dönüşerek yaşamalarının gerektiğine inanıyorum. Özellikle son günlerde artan terör olaylarının arasında buruk bir bayram idrak ediyoruz. Birliğimize, Dirliğimize ve İriliğimize karşı gerçekleştirilen hain saldırılarda şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, gazilerimize de acil şifalar vermesini Rabbimizden niyaz ediyorum. Gönüllerimizde daima yaşayacak vatan şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine bir kez daha sabr-ı cemil diliyorum. Böyle mübarek bayram günlerin yüzü suyu hürmetine rabbimizin, inanan insanların bir ve beraberliklerini güçlendirmesini dilerken yine inananların , çaresiz, yardıma muhtaç nice insanları hatırlamalarına da bir vesile olacağına inandığım böylesine anlamlı günleri vatandaşlarımızın en iyi bir şekilde değerlendirerek geçirmelerini temenni ediyorum. Bu vesile ile başta Nevşehirli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber