Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Ünye Bal Üreticileri Birliği mali genel kurulu yapıldı

ORDU (AA) - Ünye Bal Üreticileri Birliği’nin mali genel kurulu toplantısında 2015 yılı tahmini bütçe 37 bin lira olarak onaylandı. Ünye Yunus Emre Sürücü Kursu salonunda yapılan toplantıya...

Ünye Bal Üreticileri Birliği mali genel kurulu yapıldı

ORDU (AA) - Ünye Bal Üreticileri Birliği’nin mali genel kurulu toplantısında 2015 yılı tahmini bütçe 37 bin lira olarak onaylandı. 

Ünye Yunus Emre Sürücü Kursu salonunda yapılan toplantıya birlik üyesi 28 arıcı katıldı. Ünye Bal Üreticileri Birliği’nin mali genel kurul toplantısına bakanlık temsilcileri olarak Kadirhan Aydın ve Temel Mısır katıldı.

Toplantıda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, tahmini bütçe ve hesap cetvelleri okunduktan sonra 2015 yılı tahmini bütçesi 37 bin lira olarak kararlaştırılıp onaylandı.

Türkiye Bal Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı ve Ünye Bal Üreticileri Birliği Başkanı Azmi Yıldız, konuşmasında sahte bala dikkat çekti.

Yıldız, "Bal üretimi sırasında arıcılarımızın yaşadıkları zorluklara rağmen arıcılığın Ünye’mizde ve ülkemizde yaygınlaşması için bakanlık düzeyinde yoğun bir mücadele veriyoruz. Tüketicimizin de balına ve arıcısına sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber