Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 17:58 Yorum: 0

Ünye Belediyesi’nden Muhtarlar Derneği’ne çalışma ofisi desteği

Ünye Belediyesi, Muhtarlar Derneği'nin talebi doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün bulunduğu eski hizmet binasını muhtarların kullanımına...

Ünye Belediyesi’nden Muhtarlar Derneği’ne çalışma ofisi desteği

Ünye Belediyesi, Muhtarlar Derneği'nin talebi doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün bulunduğu eski hizmet binasını muhtarların kullanımına açtı.

Ünye Belediye hizmet binasının tadilatı sonrası birimlerin aynı çatı altına toplanmasının ardından bazı hizmet binaları boşaltılıyor. Bu kapsamda Ünye Muhtarlar Derneği de Ünye Belediyesi'nden kendilerine dernek ofisi anlamında yardımcı olunmasını talep etmişti. Talepleri değerlendiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün daha önce kullandığı çalışma ofisinin Muhtarlar derneğinin tarafından kullanılması yönünde karar aldı.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici ve Yönetim Kurulu üyeleri Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, şunları söyledi: "Sizlerle 3 yıla yakın bir zaman diliminde belediye başkanlığı döneminde, daha önce de iki dönem ilçe başkanlığımda sorunları birlikte çözme noktasında gayret sarf ettik. Bu zamana kadar ki süreç içerisinde muhtarlarımızla çok sık bir araya gelmek suretiyle, özellikle bir sonraki yılın yapılacak olan hizmetlerin programlarını sizlerle beraber yaptık. Yani birlikte bu şehre hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Belediyemizin altında ki dükkânların boşaltılması ve yapılan tadilatla birlikte belediyemize kurumsal bir kimlik kazandırdık. Bu düzenlemeyi yaparken bütün birimlerimizi ve müdürlüklerimizi tek çatı altında topladık. Bunlardan bir tanesi de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzdü. Bu anlamda sizler de bizden boşalan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasını muhtarlar derneği adına kullanmak üzere bir talebiniz oldu. Yaptığımız değerlendirme içerisinde sizin iyi hizmet veriyor olmanız, bizim de iyi hizmet veriyor olmamız anlamına geleceği için bu talebinizi olumlu şekilde değerlendirdik. Bundan böyle muhtarlık müdürlüğümüzün faaliyetleri kapsamında o binayı muhtarlarımızla müşterek olarak kullanacağız."

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici ise, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici'ye çalışma ofisinin anahtarlarını takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber