Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 13:43 Yorum: 0

Ünye Fevzi Çakmak Mahallesine Özel İlgi

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin en büyük mahallesi konumunda bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi'ne Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından modern...

Ünye Fevzi Çakmak Mahallesine Özel İlgi

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin en büyük mahallesi konumunda bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi'ne Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir park yapılacağını söyledi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde düzenlenen iftarda açıklamalarda bulunan Başkan Çamyar, 3.5 dönümlük bir alana modern bir park yapılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalara başlandığını belirtti. Çamyar, parkın 5-6 ay gibi kısa bir sürede hizmete gireceğini ifade ederek "Bu alanda bayanlar kendi el emeği ürünlerini sergileyebilme imkanı da bulacaklar" dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nin sahil bandından buluna binalarını dış cephelerinin yenileceğini de belirten Çamyar, "Ünye'de Mavi Bayrağa sahip tek mahalle Fevzi Çakmak mahallesidir. Bu sebeple sahil kesimi ile ilgili düzenleme Ramazan Bayramı itibariyle bitirilecek. Ayrıca Tabakhane Deresi ıslah çalışmaları sürüyor. Çalışmalar çerçevesinde dere boyu aydınlatılacak. Aynı zamanda mahalleye yeni bir hala saha kazandıracağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber