Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Ekim 2017 - 16:43 Yorum: 0

Ünye’de Muhtarlar Günü kutlandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla bir dizi program gerçekleştirildi.

Ünye’de Muhtarlar Günü kutlandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla bir dizi program gerçekleştirildi.

İlk olarak Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle başlayan Muhtarlar Günü kutlamalarına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Siyasi Parti ilçe başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Çelenk sunumu ile başlayan törenin ardından konuşan Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, başta özlük hakları olmak üzere yapılan birçok olumlu çalışma nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümete teşekkür etti.

Meydanda gerçekleştirilen programın ardından mahalle muhtarları Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Muhtarlık zor bir uğraş, ben sizleri bu zor çalışma ortamında yalnız bırakmayarak, gerek dernek binasının tesisi gerek yakın diyaloglarımız, gerekse muhtar evleri çalışmalarımızı yaptık ve yapıyoruz. Ben tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Muhtarlar günü ile ilgili program daha sonra Ünye Belediyesi Atatürk Parkı sosyal tesislerinde gerçekleştirilen program ile devam etti. Burada bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Muhtarlar Derneğine bir bina tahsis ettiklerini belirtti.

Başkan Çamyar, şöyle konuştu: "Merkezi bir yerde olan bu bina tüm muhtar arkadaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği bir nokta oldu. Ayrıca muhtarlarımıza çalışma ofisi anlamında eski Ünye evi tarzında Muhtarevleri inşa ediyoruz. Şu ana kadar Liseler, Bayramca, Çamurlu, Çınarlık ve Kaledere mahallerimizde muhtar evlerimiz hizmete girdi. Aynı şekilde Fevzi Çakmak Mahallemizde ki muhtarevinde bir yenileme çalışması yaptık. Orta Yılmazlar ve Burunucu mahallelerimizde Muhtarevi inşatlarımız devam ediyor. Yine, Tekkiraz, İnkur, Fatih, Erenyurt, Hanyanı, Pelitliyatak mahallelerimizde ise eski belediye binalarımızdan Muhtarlarımıza yer temini gerçekleştirdik. Sofutepesi, Saylan, Denizbükü ve Ağıdere'de ise Muhtar ve vatandaş işbirliği ile yapılan hizmet binalarına destek verdik."

Ünye’de Muhtarlar Günü kutlandı

Ünye’de Muhtarlar Günü kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber