Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Nisan 2022 - 10:53 Yorum: 0

Ünye’de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Ordu'nun Ünye ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Ünye’de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Ordu'nun Ünye ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Ünye Belediyesi tarafından Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve ilçe protokolünün de katılım gösterdiği iftar programında Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı, Ünye Müftülüğü Çocuk İlahi korosunun ilahiler okuması ile devam etti.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık programda yaptığı konuşmada, "Türk Milleti tarih boyunca vatanı, bayrağı, milleti, inançları için yeri geldiğinde canını vermekte hiçbir zaman tereddüt etmemiştir. Sizlerin büyük emekle büyütüp yetiştirdiğiniz evlatlarınız bu cennet vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız ve ezanımız için canlarını seve seve feda ederek şehadet mertebesine ulaştılar, yaralandılar gazi oldular. Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emaneti ve yadigârısınız. Devletimiz ve milletimiz sizlerin kıymetini her zaman bilecektir" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ise Allah katında peygamberlikten sonra erişilebilecek en yüksek mertebenin şehitlik olduğunu anımsatarak, "Bu mertebeye ulaşan ve inşallah ahirette hepimizin imreneceği makamlara kavuşan şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı, huzurlu uzun ömür diliyorum. Şehit ailesi olmak, gazi olmak, değerleri uğruna canını feda edecek bir yüreğe, evlada, yakına sahip olmak hem dünyada hem ahirette büyük bir onurdur. Bizler bütün gücümüz ve imkanımızla siz şehit ailelerimizi ve gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Şehitlik ve gazilik makamı, makamların en yücesi, sizler bizim başımızın tacısınız" şeklinde konuştu.

Programa ayrıca, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan ve Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş da katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber