Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Ünye'ye 4,5 milyon liralık eğitim yatırımı

ORDU (AA) - Ünye ilçesinde 4,5 milyon TL maliyetli 32 derslikli okul inşaatı başladı.Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, ilçenin Saraçlı Mahallesi’ne 32 derslikli ortaokul inşaatının...

Ünye'ye 4,5 milyon liralık eğitim yatırımı

ORDU (AA) - Ünye ilçesinde 4,5 milyon TL maliyetli 32 derslikli okul inşaatı başladı.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, ilçenin Saraçlı Mahallesi’ne 32 derslikli ortaokul inşaatının başladığını söyledi.

Erdem, 4,5 milyon TL maliyeti olan okulun tamamlanmasıyla Fehmi Cerrahoğlu İlköğretim Okulunun ortaokul kısmının bu binaya taşınacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Ortaokulun yapılıp hizmete girmesiyle, bu okulumuzda tekli eğitime geçilmiş olacak. Fehmi Cerrahoğlu İlkokulu öğrencileri de mevcut okullarında geçici olarak devam edecekler. Sonrasında yapılacak yeni binaya da ilkokul kısmı taşınarak Fehmi Cerrahoğlu’nun eski okul binası yıkılacak. Bu yatırımımızın yeni eğitim ve öğretim yılında olmasa bile, dönem arasında hizmete açılmasını hedefliyoruz."

Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Ünye’de 2017-2018 eğitim öğretim dönemine kadar tekli eğitime ilçenin tamamında geçilmesini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber