Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:13 Yorum: 0

Üreten Kadınların Işığı Aydın’ı Aydınlatacak

Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten Kadın Girişimciler Kurulu'nun düzenleyeceği "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Aydın...

Üreten Kadınların Işığı Aydın’ı Aydınlatacak

Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten Kadın Girişimciler Kurulu'nun düzenleyeceği "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Aydın Buluşması" etkinliği kendi alanlarında ve sektörlerinde başarılı birçok kadını bir araya getiriyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonu'nda 16 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'da başlayacak olan toplantı 16.30'da sona erecek. Moderatörlüğünü Türkiye Makine ve Teçhizat İmalatı Meclis Başkanı Merih Eskin'in yapacağı "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Aydın Buluşması Başarı Hikayeleri Paneli" isimli ilk oturumda TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Bedriye Hülya, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Canan Özdemir ve Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı başarı hikayelerini davetlilerle paylaşacak.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise ODTÜ Girişimcilik İnovasyon Platformu Başkanı Kazım Yalçınoğlu, "Cinsiyet ve Fırsat Eşitliği" ve Kişisel Gelişim Uzmanı Aygün Kabadayı, "Kendine Lider Ol!" isimli sunumlarını yapacak.

"MUTLU KADIN ÜRETEN KADINDIR"

TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu ve Ege Bölge Başkanı Eser Türker Türkiye'nin 81 ilinden başarı destanlı kadınları Aydın'da ağırlayacaklarını belirterek, "Ticari birlikteliği ve dostluğun girişimci kadınlar arasında kuvvetlenmesini çok önemsiyoruz. "Mutlu kadın, üreten kadın" sloganıyla hareket eden TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu ekibimiz, işbirliklerinin kuvvetlendirilmesi için bu tür organizasyonları önem verdiğimizi ifade etmek istiyorum. Planladığımız bu programda Aydın'ın iş dünyasındaki kadınlarımızı Türkiye'nin dört bir tarafından gelen üreten kadınlarımızla eşleştirme arzusundayız. Panele davet ettiğimiz girişimci kadınlarımızın başarı hikayelerinin pek çok kadına ışık tutacağı düşüncesindeyiz. Güçlü bir kadroyu panelde bir araya getireceğiz. Her zaman birlikten kuvvet doğar ilkesini prensip edinen bir ekiple çalıştığım için mutluyum. Bu organizasyonda bize ve kadın girişimcilere destek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize, koordinatörlüğümüzü yürüten Aydın Ticaret Borsası ve katkılarını esirgemeyen oda ve borsalarımıza teşekkür ediyorum. Ege'nin iş dünyasındaki tüm kadınlarımızı etkinliğimize katılmaya davet ediyorum" dedi.

Üreten Kadınların Işığı Aydın’ı Aydınlatacak

Üreten Kadınların Işığı Aydın’ı Aydınlatacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber