Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2016 - 14:25 Yorum: 0

Üretici, karpuzlarını paramparça etti

Bursa bölgesinde fazla üretilen karpuzun İzmir Torbalı'daki satış fiyatlarını olumsuz etkilediğini ileri süren üretici, ürünlerini tarlada paramparça...

Üretici, karpuzlarını paramparça etti

Bursa bölgesinde fazla üretilen karpuzun İzmir Torbalı'daki satış fiyatlarını olumsuz etkilediğini ileri süren üretici, ürünlerini tarlada paramparça etti.

İzmir'in Torbalı ilçesindeki karpuz üreticisi ürünlerini tarlada paramparça etti. Bursa bölgesinde fazla üretilen karpuzun, Torbalı'daki karpuzları değersizleştirdiğini belirten üretici Vahit Ekenoğlu, iflas bayrağını çektiklerini söyledi.

Bir ay öncesine kadar kilosu 10 ile 15 kuruş olan karpuz fiyatının daha da düştüğünü ifade eden Ekenoğlu, ektikleri ürünlerden kar edemediklerini dile getirerek, "Ürünün toplanması bile zararımızı artırıyor. Karpuzları toplamaya son verdik" dedi. Özbey Mahallesi bölgesinde üreticilik yapan Vahit Ekenoğlu, duruma tepki olarak tarladaki karpuzlarını parçaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber