Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 17 Ekim 2017 - 11:13 Yorum: 0

Ürkmez: “Tersanelerimiz dünyayla yarışır durumda”

Anadolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Faruk Ürkmez, Türk gemi inşa sanayiinin çok önemli yollar kat ettiğini ifade ederek, "Dünyayla yarışır...

Ürkmez: “Tersanelerimiz dünyayla yarışır durumda”

Anadolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Faruk Ürkmez, Türk gemi inşa sanayiinin çok önemli yollar kat ettiğini ifade ederek, "Dünyayla yarışır durumdayız" dedi.

Denizciliğin her alanında faaliyet gösteren FURTRANS Grubu Başkanı Faruk Ürkmez, ilçede bulunan yatırımları görüşmek üzere bir araya geldiği Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile görüş alışverişinde bulundu. Türk gemi sanayiinin uçak gemisi yapabilecek güce geldiğini, grup olarak sivil projelerin yanı sıra 2007 yılından itibaren savunma sanayii sektöründe de yer aldıklarını ifade eden Faruk Ürkmez, "Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın "Askeri platformların tasarımı ve inşasının yurt içinde gerçekleştirilmesi" şeklinde belirlediği vizyon doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Faruk Ürkmez'in Altınova'ya önemli hizmetleri bulunduğunu söyleyen Başkan Oral, "Cumhuriyet Mahallesi Ergenekon ve Çayırlar caddeleri üzerinde kurulu bulanan Faruk Ürkmez Çocuk Parkı'nda çocuklarımız güvenli bir şekilde oyunlarını oynayabiliyorlar. Kendilerinin ilçemize katkıları çok fazladır. İlçe halkım adına Faruk Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber