Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 08 Mart 2015 - 23:13 Yorum: 0

Urla'da "8 Mart 8 Kadın" toplantısı

İZMİR (AA) - Urla'da, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde, "8 Mart 8 Kadın" adıyla toplantı düzenlendi.Atatürk Kültür Merkezi’ndeki toplantıda, sekiz kadın, hayatta karşılaştığı...

Urla'da '8 Mart 8 Kadın' toplantısı

İZMİR (AA) - Urla'da, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde, "8 Mart 8 Kadın" adıyla toplantı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki toplantıda, sekiz kadın, hayatta karşılaştığı zorlukları ve bunlarla baş edip başarıya ulaşmalarını anlattı.

Belediye Başkanı Sibel Uyar, eş ve anne rollerine sıkışıp kalmak istemediklerini ifade ederek, "Yüreğimiz, aklımız, doğamız, güzel ve güçlü. Kadın kadının kız kardeşidir. Bu bilinçle omuz omuza verip, bu düşünceyi tüm topluma yaymalıyız" diye konuştu.

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi korosunun seslendirdiği türkülerin ardından etkinliğe katılanlar, ellerinde pankart ve meşalelerle sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber