Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Temmuz 2016 - 21:43 Yorum: 0

Urla’da Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Urla İskele Atatürk Heykeli önünde kutlandı.

Urla’da Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Urla İskele Atatürk Heykeli önünde kutlandı.

Törene Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Urla Alirıza Mete Yelken Kulübü öğrencileri ve Urlalılar katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Urla Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Selmin Sevim Can Turan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi. Turan, "Yaşanan siyasal ve ekonomik gelişmelerle çok daha iyi anlaşılmaktadır. Yabancılara verilen imtiyazları kaldıran bu yasa ile birlikte denizcilik alanında Türk vatandaşlarına denizcilik, deniz turizmi, gemi inşa ve tersanecilik, balıkçılık, deniz taşımacılığı, eğitim ve bunun gibi alanlarda birçok haklara geri verildiği gibi siyasi ve ekonomik özgürlükler elde etmesi sağlanmıştır" dedi.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın deniz şehitleri anısına denize çelenk atmaları sonrası tören sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber