Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Haziran 2018 - 21:58 Yorum: 0

Uruguay, namağlup lider

Dünya Kupası A Grubu'nda Uruguay, ev sahibi Rusya'yı 3-0 mağlup etti ve grubu namağlup lider tamamladı.

Uruguay, namağlup lider

Dünya Kupası A Grubu'nda Uruguay, ev sahibi Rusya'yı 3-0 mağlup etti ve grubu namağlup lider tamamladı.

Dünya Kupası A Grubu'nda ev sahibi Rusya ile Uruguay, karşı karşıya geldi. Uruguay, Rusya'yı 3-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve liderliği hiç bir maçında gol yemeden aldı.

Uruguay, Rusya karşısında maça hızlı başladı ve henüz 10. dakikada Luis Suarez'in serbest vuruştan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Uruguay'ın ikinci saysını ise kendi kalesine golü atan Denis Cheryshev kaydetti. Devre Uruguay'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Dengeli geçen ikinci yarıda Uruguay'ın son golü ise uzatmalarda geldi. 90+1. dakikada Edinson Cavani ağları sarsarak skoru belirledi. Uruguay, ev sahibi Rusya'yı 3-0 mağlup etti.

Uruguay bu galibiyetle, A Grubu'nu namağlup lider bitirdi. Rusya ise 2. olarak adını son 16'ya yazdırdı.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Rusya karşısında 90 dakika sahada kaldı ve 100. kez Uruguay Milli Takım formasını giyerek dalya dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber