Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2016 - 04:48 Yorum: 0

Uşak Belediyesi’nden sezon değerlendirmesi

Uşak Belediyesi yaz sezonunun bitimine az bir zaman kala yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler verdi.

Uşak Belediyesi’nden sezon değerlendirmesi

Uşak Belediyesi yaz sezonunun bitimine az bir zaman kala yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler verdi. Sezonu son derce olumlu geçirdiklerini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan;" Biz ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlara inat hükümetimizin yakaladığı istikrarı yerelde sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Uşak Belediyesi yaz aylarına girilmeden çalışmalarına başladı. Geniş araç ve gereç envanteriyle hemen hemen her işi kendi bünyesinde bitirme yeteneğine sahip belediye bu anlamda vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler alıyor.

Yaşanan olumsuzluklara rağmen projelere ara verilmediği belirten Cahan konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi; " 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı, Karaağaç Mahalle Konağı, Aybey Mahalle Konağı, Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri bitirildi. Bunun yanında ana caddelerin yenilenmesi kapsamında birçok ana cadde asfaltlanarak konsept bir duruma getirildi. Büyük projelerde de başarı kaydedildi. DSİ ile ortaklaşa yürütülen Dokuzsele Deresi Islah Projesi kent merkezi ayağı bitirilme aşamasına geldi. Ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de sona yaklaşıldı. Diğer yandan Kent Park Projesi'nde somut gelişmeler yaşandı. İzmir Ankara Karayolu üzerinde trafiği rahatlatmak maksadıyla başlayan çalışmalarda ise Stadyum Kavşağı Battı Çıktı Projesi'nin ilk adımları atıldı. Bunun yanı sıra Uşaklı vatandaşlarla ortak aklın işletilmesi çerçevesinde birçok mahallede çalışmalar yapıldı. Kent içi çevre yolları da bitme noktasına geldi."

"MEGA PROJELERİMİZDE YOL ALDIK"

Kentin değişimi adına olumlu bir dönem geçirdiklerini ve çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Cahan; "2016 yılındaki çalışmalarımıza erken başlamıştık. Henüz sezon açılmadan 2 ay önce başlayan çalışmalarda kentimizde fark yarattık. Çalışmalarda sezonu bitirmememize rağmen gelişim ve değişim adına işlerimiz sürüyor. Bu süreçte mahalle konaklarımızı bitirdik. İlimizin en büyük pazar yerini hizmete açtık. İzmir Ankara Karayolu'nun trafik sıkışıklığına ilaç olacak 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı'nı trafiği rahatlattı. Bunun yanında ilimizde ana cadde konumunda olan tüm caddelerimizi modern asfalt kaldırımları ve ışıklandırmasıyla örnek alanlar haline getirdik. Mega projelerimizde yol aldık. Yakın bir zamanda ilimizin ufkunu değiştirecek mega projelerimizin ikisini sonlandıracağız. Vatandaşlarımızın taleplerini de yerine getirerek mahallelerimizi güzelleştirdik" şeklinde konuştu.

"DİKİLİTAŞ MAHALLE KONAĞI YAKINDA BİTECEK"

Kendileri için sezonun hala devam ettiğini vurgulayan Cahan açıklamasını şu ifadelerle bitirdi; " Olumsuz hava şartlarını başlayacağı döneme kadar istenilen düzeye gelebilmek adına tüm ekiplerimizle 24 saat esasıyla çalışmalarımız devam edecek. Bu dönemde Stadyum Battı Çıktı Projesi'ni bitirerek ana yolda daha çok rahatlama sağlayacağız. Araç trafiğinde olduğu gibi yaya trafiğini de İzmir Ankara Karayolunda rahatlatacak işlere imza atacağız. Kent içi çevre yollarını bitireceğiz. Dikilitaş Mahallesi'nde yapımı devam eden mahalle konağı da çok yakında hizmette olacak. Ayrıca Huzur Park Köprülü Kavşağı da kısa sürede bitecek. Biz ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlara inat hükümetimizin yakaladığı istikrarı yerelde sürdürmeye devam edeceğiz"

Uşak Belediyesi’nden sezon değerlendirmesi

Uşak Belediyesi’nden sezon değerlendirmesi

Uşak Belediyesi’nden sezon değerlendirmesi

Uşak Belediyesi’nden sezon değerlendirmesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber