Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Uşak Belediyesi’ne 740 bin TL proje desteği

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından Sürdürülebilir Çevre Mali Destek Programı (SÜÇEP) kapsamında...

Uşak Belediyesi’ne 740 bin TL proje desteği

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından Sürdürülebilir Çevre Mali Destek Programı (SÜÇEP) kapsamında Yenilenebilir Enerji Projesi'nin kabul edildiğini, proje kapsamında 740 bin TL destek alacaklarını bildirdi.

Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) arasında bir işbirliği projesi daha imzalandı. Buna göre Uşak Belediyesi'nin Sürdürülebilir Çevre Mali Destek Programı (SÜÇEP) kapsamında Yenilenebilir Enerji Projesi kabul edildi. Toplam maliyeti 1 milyon 240 bin TL olan projenin 740 bin TL'si ise Zafer Kalkına Ajansı (ZEKA) tarafından desteklenecek. Projeyle yenilenebilir enerji kaynaklarının kentte kullanımı adına önemli bir adım atılmış olacak. Ayrıca projeyle güneş tarlalarında güneş enerji santrali kurulacak. Projenin imza töreninde ise Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz ve ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı hazır bulundu.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, "Kentimize projelerle kazanımlar sağlıyoruz. Bu sayede belediye bütçesini de akılcı kullanıyoruz. Belediyemiz kurumsal bir yapıda bilimsel altyapısı olan projelere önem vermektedir. Bu nedenle Belediyemiz yazdığı projeler ile ilimizin geleceğine etki edecek işlere imza atmaktadır. Yaptığımız çalışmalar sayesinde kurumumuzun bütçesini de akılcı bir şekilde kullanmaktayız. Görevde olduğumuz zaman zarfında birçok hibe projeyle hemşehrilerimize fayda sağlayacak projelere imza attık. Bunun son örneğini ise ZEKA ile imzaladığımız Yenilenebilir Enerji Projesidir. Büyük bütçeli projemizin maddi kısmının önemli oranını ZEKA destekleyecek" ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi’ne 740 bin TL proje desteği

Uşak Belediyesi’ne 740 bin TL proje desteği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber