Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Kasım 2017 - 14:49 Yorum: 0

Uşak polisinin aradığı kadın Samsun’da FETÖ’nün gaybubet evinde yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Uşak polisi tarafından aranan bir kadın Samsun'da örgütün...

Uşak polisinin aradığı kadın Samsun’da FETÖ’nün gaybubet evinde yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Uşak polisi tarafından aranan bir kadın Samsun'da örgütün "gaybubet evi" olarak kullandığı yerde aynı suçtan aranan bir kişi ile birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 14 Kasım'da düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve firarda olduğu öğrenilen İ.H.K. adlı şahıs için polis çalışma başlattı. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa yaptıkları çalışma sonucu İlkadım ilçesinde bir eve düzenledikleri operasyonda İ.H.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Örgüt tarafından "gaybubet evi" olarak kullanıldığı ileri sürülen evde bulunan E.T. adlı kadın da gözaltına alındı. E.T. adlı kadının FETÖ'den Uşak polisi tarafından arandığı ortaya çıktı. E.T., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber