Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 18:08 Yorum: 0

Uşak Sportif İç Transferde Kaptan Mesut İle Sözleşme Yeniledi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Murat Bey Uşak Sportif Basketbol Takımı Kaptanı Mesut Ademoğlu ile yeniden imzalanan sözleşme töreninde yaptığı...

Uşak Sportif İç Transferde Kaptan Mesut İle Sözleşme Yeniledi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Murat Bey Uşak Sportif Basketbol Takımı Kaptanı Mesut Ademoğlu ile yeniden imzalanan sözleşme töreninde yaptığı açıklamada "Basketbol takımımızın en iyi yerlere gelmesi için destek verdik ve desteklerimiz sürecek" dedi.

Murat Bey Uşak Sportif Basketbol Takımı'nda Kaptan Mesut Ademoğlu ile yeniden sözleşme imzalanarak tekrar nikah kıyıldı. Uşak Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Sportif Takımı Kulüp Başkanı Ömer Özden, Uşak Sportif Basketbol Takımı Antrenörü Ozan Bulkaz ve yöneticiler katıldı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "bu transferin yapılmasında aracı olmaktan dolayı mutluyuz" ifadesini kullandı. Cahan, "İlimizi Spor Toto Basketbol Ligi'nde başarıyla temsil eden takımımız kentimizin gururu olmaya devam ediyor. Köklü ve büyük takımlara kök söktüren takımımıza ne yapsak azdır. Bu kapsamda takımımıza desteklerimizi esirgemiyoruz. Gerek maddi gerekse manevi olara yanında olduğumuz takımımızda, bugün güzel bir olaya daha şahitlik yapıyoruz. Takımımızı kaptanlığını başarıyla yapan Mesut Ademoğlu'nun sözleşme imzalanmasında bizler de aracı olduk. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Takımın Avrupa'da basketbolda Şampiyonlar Ligi'nde Uşak'ı temsil edeceğine dikkat çeken Cahan, "İlimiz bu Avrupa'da basketbol sayesinde yine ismini duyuracaktır. Bize bu gururu yaşatan takımımızın yanında olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Gelecek sezonda şampiyonluk adına yapılması gerekenleri kurum olarak yerine getireceğiz. Bu düşüncelerle takımımıza tekrar başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber