Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ocak 2020 - 12:23 Yorum: 0

Uşak UMKE ekipleri deprem bölgesinde

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekipleri bölgedeki yardım çalışmalarını yürütmek üzere Elazığ deprem...

Uşak UMKE ekipleri deprem bölgesinde

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekipleri bölgedeki yardım çalışmalarını yürütmek üzere Elazığ deprem bölgesine sevk edildi.

Elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından bölgeye Türkiye'nin dört bir yanından yardım ekipleri, pek çok şehirden tır dolusu battaniye, çadır, gıda ve sağlık malzemesi gönderilmeye devam ediyor. Uşak'ta da İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 8 personelden oluşan UMKE ekibi ile 1 ambulans gece saatlerinde bölgeye sevk edildi.

Uşak Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, teyakkuz halinde beklediklerini bildirerek, ihtiyaç halinde ekiplerin deprem bölgesine sevk edileceği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber