Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Temmuz 2016 - 19:43 Yorum: 0

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü; "Safımız devletimizin ve milletimizin yanıdır"

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, bünyesindeki FETÖ/ PDY örgütü mensuplarını temizleme çalışmalarına devam ettiklerini...

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü; 'Safımız devletimizin ve milletimizin yanıdır'

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, bünyesindeki FETÖ/ PDY örgütü mensuplarını temizleme çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Açıklamada; "Bu yolda safımız gayet açık ve nettir. Safımız Cumhurbaşkanımızın yanı, Safımız devletimizin ve milletimizin yanıdır." ifadeleri kullanıldı.

Darbe girişiminden sonra bütün Türkiye'de olduğu gibi Uşak Üniversitesi'nde de FETÖ/ PDY örgütü mensuplarının temizlemek için gerekli çalışmaların başladığını belirten rektörlük Üniversitede görev yapan; 8 doçent, 2 yardımcı doçent, 3 öğretim görevlisi, 2 araştırma görevlisi, 1 okutman, 1 Yüksekokul sekreteri, 2 şube müdürü, 1 teknisyen, 3 bilgisayar işletmeni, 1 memur olmak üzere toplam 24 üniversite personeli açığa aldı. Haklarında soruşturma açıldı.

Aynı zamanda 3 doçent, 6 yardımcı doçent, 3 öğretim görevlisi, 3 araştırma görevlisi hakkında da soruşturma işlemleri devam ediyor. Üniversitede 31 akademik 8 idari personel olmak üzere toplam 39 personel hakkında soruşturma açıldı.

Açıklama "Üniversitemiz devletimizin içine sızarak hain emellerine ulaşmak isteyen bu yapılara karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Bu kapsamda bu yapılarla işbirliği içerisinde olan devletimizin birlik ve bütünlüğüne kast edenler üniversitemizde barınamayacaktır.

Bu yolda safımız gayet açık ve nettir. Safımız Cumhurbaşkanımızın yanı, Safımız devletimizin ve milletimizin yanıdır." ifadeleriyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber