Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Temmuz 2016 - 14:23 Yorum: 0

Uşak Üniversitesi, yüksek lisans programlanırını açmaya devam ediyor

Yükseköğretim Kurulu Uşak Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Moleküler Biyoloji ve Genetik Tezli...

Uşak Üniversitesi, yüksek lisans programlanırını açmaya devam ediyor

Yükseköğretim Kurulu Uşak Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Moleküler Biyoloji ve Genetik Tezli Yüksek Lisans Programı açılması teklifini kabul etti.

Programının amacının biyoloji bilimlerinde geniş ve kaliteli bir eğitim sağlamak olduğuna dikkat çeken Rektör Çelik; "Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüzde alanında dünyaca ünlü bir akademisyen olan Prof. Dr. Abdülrezzak Memon başkanlığında değerli hocalarımız yer almaktadır. Uşak Üniversitesi olarak Türkiye'de ve dünyada son derece önem kazanan bir bilim dalına çok sayıda bilim insanı yetiştirmeyi amaçlıyoruz. İçinde bulunduğumuz çağ bilgi ve teknoloji çağıdır. Yeni geliştirilen teknolojiler, moleküllerin, hücrelerin, dokuların ve organizmaların işleyişi hakkında yeni keşifler yapmamızı ve ayrıntılı bilgiler elde etmemizi sağlıyor. Bu ilerlemelerle birlikte öğrencilerimize moleküler biyoloji ve genetik alanında kaliteli eğitim vermenin önemli olduğuna inanıyoruz. Moleküler Biyoloji ve Genetik Tezli Yüksek Lisans Programına önümüzdeki dönem öğrenci alacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber