Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Uşak Valisi Yavuz köyleri ziyaret etti

Vali Yavuz: "2015 yılında il genelinde köylerimize 600 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyoruz"

Uşak Valisi Yavuz köyleri ziyaret etti

UŞAK (AA) - Uşak Valisi Seddar Yavuz, merkeze bağlı Kaşbelen, Eskisaray ve İlyaslı köylerini ziyaret etti. 

İlk olarak Kaşbelen köyüne giden Vali Seddar Yavuz, köy muhtarı Hasan Acar ve köylüler ile sohbet etti. Devam eden projelerle ilgili bilgi veren vali Yavuz, daha sonra köydeki sosyal tesise giderek kadınların taleplerini dinledi. 

Bazı kadınlar Vali Yavuz'dan spor yapabilecekleri kapalı bir alan ve koşu bandı ile spor aletleri istedi. 

Talepleri not alan Yavuz köye koşu bandı göndereceği sözünü vererek, "Eskiden kadınlarımız köylere gittiğimizde su, yol, okul, sağlık hizmeti isterdi. Ancak görüyoruz ki artık son yıllarda köylerimizdeki alt yapı sorunlarının büyük bölümü tamamlandı. Artık vatandaşlarımız park, spor alanı istiyor. Bu sevindirici bir durum" diye konuştu. 

Kaşbelen ortaokuluna geçen Yavuz, okul öğretmenleri ile toplantı yaparak köyün eğitim durumu, okulun fiziki şartları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Eskisaray ve İlyaslı köylerine geçen Vali Yavuz, "Bu yıl köylerimize 600 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyoruz" dedi.

Çocuklara hediyeler dağıtan Vali Yavuz, sosyal medyadan kendisini davet eden bir aileyi ziyaret etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber