Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...
Sami Er
Yerel 17 Ocak 2017 - 11:13 Yorum: 0

Uşak’a 16 derslikli yeni okul

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) tarafından Uşak'ta yapılacak 16 derslikli tekstil teknolojisi meslek lisesi için protokol imzalandı.

Uşak’a 16 derslikli yeni okul

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) tarafından Uşak'ta yapılacak 16 derslikli tekstil teknolojisi meslek lisesi için protokol imzalandı.

Uşak Valiliği makam toplantı salonunda yapılan imza töreninde konuşan Vali Ahmet Okur, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde 16 derslikli UOSB Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edileceğini söyledi.

Okulun 7 ay gibi bir sürede tamamlanmasının planlandığını ifade eden Vali Okur, şöyle konuştu: "Okul yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak. Bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak okulda, 500 öğrenci öğrenim görecek. Eğitime katkılarından dolayı UOSB yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırseverlerimizin okullaşmaya verdikleri desteği çok önemsiyorum. Biliyoruz ki eğitimde kalitenin artması ülkemizin geleceğine sağlanan en büyük katkıdır. Bir dönem çok iyi sayıda hayırseverlerimizce okul yaptırılmış ancak şuanda duraklama dönemi yaşanıyor. Bu proje ümit ediyorum ki gelecek dönemler için tekrar teşvik edici bir özelliğe sahip olur ve hayırseverlerimizin desteğini tekrar hareketlendirir." dedi.

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu ise tekstil sektörünün ihtiyacı olan ara elaman sorununu çözmek amacıyla okul yapımına katkı sağlamak istediklerini, okulun önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından, 16 derslikli UOSB Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapım protokolü Vali Ahmet Okur, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve UOSB Başkanı Ağaoğlu tarafından imzalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber