Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2016 - 21:43 Yorum: 0

Uşak’ın En Büyük Pazar Yeri Açılışa Hazır

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin en büyük ve en modern pazar yeri olan Kemalöz Pazar Yeri'nin 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü hizmete açılacağını...

Uşak’ın En Büyük Pazar Yeri Açılışa Hazır

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin en büyük ve en modern pazar yeri olan Kemalöz Pazar Yeri'nin 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü hizmete açılacağını müjdelerken, "Beklentilere cevap verecek ve istenilen düzeyde bir pazar yerini kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Kemalöz Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallelerinin ihtiyaçlarına cevap verecek olan Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri hizmete açılıyor. 10 bin metrekarede hizmet verecek olan, kentin en büyük ve en modern pazar yeri olma özelliğine sahip alan 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Uşaklılarla buluşuyor.

"Uşak'ın hak ettiği bir pazar yerini hediye etmekten dolayı mutluyuz" diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizde her yönüyle gelişimi, marka şehri inşa etmeyi ve mutlu insanların yaşadığı kenti oluşturmayı hedefleyerek çıktığımız yolda hedeflerimizde sapma yaşamadan ilerliyoruz. Uşak'ın sorunlarını biliyor ve buna göre çözüm üretiyoruz. Bu konuda en büyük beklentilerin arasında ise pazar yerleri geliyor. Ortak aklın yönettiği kentimizde, hemşehrilerimizin modern pazar yerleri konusunda beklentileri söz konusuydu. Biz göreve başlar başlamaz hiç zaman kaybetmeden iki mahallenin ihtiyacını karşılayacak Kemalöz Pazar Yeri için gerekli çalışmalar başlattık. Bitirdiğimiz modern pazar yerini açacak olmaktan gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Uşak’ın En Büyük Pazar Yeri Açılışa Hazır

Uşak’ın En Büyük Pazar Yeri Açılışa Hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber