Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 01:18 Yorum: 0

Uşak’ın ilk tarım fuarında UTSO’da stant açtı

Uşak'ta ilk defa gerçekleştirilen, 2. Ege Tarım ve Hayvancılık, Süt Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları, Sera Teknolojileri Fuarı'nda Uşak Ticaret ve Sanayi...

Uşak’ın ilk tarım fuarında UTSO’da stant açtı

Uşak'ta ilk defa gerçekleştirilen, 2. Ege Tarım ve Hayvancılık, Süt Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları, Sera Teknolojileri Fuarı'nda Uşak Ticaret ve Sanayi Odası da stant açtı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri fuarı ziyaret ederek, stantları gezdi. Uşak'ta bu tarz organizasyonların daha fazla olmasını temenni ettiklerini belirten Kandemir; " Fuara emeği geçen tüm şahıs, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Uşak'ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip. Tarım ve hayvancılık sektörüne verilen destekler ve modern üretim yöntemlerinin yaygınlaşması, verimi ve kaliteyi artırmada en önemli etkenlerdir." dedi

"FUARLARA KATILIM YENİ TEKNOLOJİLERİN TAKİBİNDE VE SEKTÖRÜN GİDİŞATININ İZLENMESİNDE ÖNEM ARZ EDİYOR"

Gerçekleştirilen fuar ile Uşak'ın profesyonel fuar alanına olan ihtiyacının gün yüzüne çıktığını ifade eden Kandemir konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; " Fuarlara katılım yeni teknolojilerin takibinde ve sektörün gidişatının izlenmesinde önem arz ediyor. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak fuarlara katılımdan stant açılmasına kadar üyelerimize birçok konuda destek ve danışmanlık yaptık.

Yaklaşık 37.000 kişinin ziyaret ettiği 4 gün süren fuarda, stantta yer alan TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu'na, fuar süresince ziyaretçilere ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum. UTSO olarak tüm kurul ve komisyonların aktif olarak her organizasyonda yer almasını önemsiyoruz. Gönüllülük esası ile organizasyonlara destek veren tüm oda organlarına büyük görevler düştü. Hepsine gösterdikleri bu özveriden dolayı teşekkür ediyorum"

Uşak’ın ilk tarım fuarında UTSO’da stant açtı

Uşak’ın ilk tarım fuarında UTSO’da stant açtı

Uşak’ın ilk tarım fuarında UTSO’da stant açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber