Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Uşak’ta 10 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

Uşak polisi 10 ayrı suçtan aranan zanlıyı aksiyon filmlerini aramayan operasyonla yakaladı.

Uşak’ta 10 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

Uşak polisi 10 ayrı suçtan aranan zanlıyı aksiyon filmlerini aramayan operasyonla yakaladı.

10 ayrı suçtan aranmakta olan ve bu zamana kadar polisleri atlatmayı başaran Neşet G. isimli zanlının Uşak'taki ikametine geldiği bilgisini alan polis harekete geçti. Aranan şahsın ikametinin etrafında iki gün pusu atan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri beklemekte iken şahsın ikametinden çıktığı ve evinin önünde bulunan bir aracın yanına doğru gittiği görüldü. Şahsın yanına intikal edildiğinde zanlı yaya olarak Yavuz Sultan Selim Caddesi istikametine doğru yaklaşık bir km kadar kaçmasına rağmen, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Neşet G." in yapılan sorgulamasında 8 adet hırsızlık, 1 adet Hükümlü ve tutuklunun kaçması, 2 adet basit yaralama, 1 adet görevi yaptırmamak için direnme, 2 adet mala zarar verme suçlarından kaydının olduğu; 11 adet hırsızlık, bir adet dolandırıcılık, bir adet taksirle öldürme suçlarından kaydının olduğu; toplamda da 5 yıl 4 ay 20 gün infazının olduğu tespit edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber