Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 07 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

Uşak'ta cinayet

Dumanlar Mahallesi'nde "cinnet getiren kadın" oğlunu ve kızını av tüfeğiyle vurdu, kızı öldü oğlu ise hastanede yaşam savaşı veriyor

Uşak'ta cinayet

UŞAK (AA) - Uşak'ta cinnet getiren Fatma Duman, av tüfeğiyle oğlunu ve kızını vurdu.  

Merkeze bağlı Yeniköy'ün Dumanlar Mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Fatma Duman (53), evdeki av tüfeğiyle kızı Güler Duman (18) ve oğlu Hüseyin Duman'ı (14) av tüfeğiyle vurdu. 

Fatma Duman, daha sonra yatak odasında uyuyan kocası Nori Duman'ı vurmak için harekete geçti. Silah sesleri ile uyanan Nori Duman, tüfeği doldurmaya çalışan eşinin üzerine yorganı atarak evden kaçtı.

Fatma Duman da daha sonra evden ayrıldı.

Güler Duman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği olayda ağır yaralanan Hüseyin Duman ilk önce Salihli Devlet Hastanesi'ne oradan da İzmir'e sevk edildi.

Fatma Duman, olaydan yaklaşık bir saat sonra ormanlık alanda jandarma tarafından gözaltına alındı.

Güler Duman'ın geçen sene üniversitede sınıf öğretmenliği bölümünü kazanmasına rağmen ailenin ekonomik durumu nedeniyle okula gidemediği, bu sene de Selendi'deki bir dershaneye devam ettiği öğrenildi.

Fatma Duman'ın psikolojik sorunlarının olduğu bildirildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber