Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Temmuz 2017 - 14:58 Yorum: 0

Uşak’ta cinayet

Uşak'ta yaşanan cinayet olayında, eşiyle tartışan kadın kocasını balyozla öldürdü.

Uşak’ta cinayet

Uşak'ta yaşanan cinayet olayında, eşiyle tartışan kadın kocasını balyozla öldürdü.

Uşak'ın Banaz ilçesi Derbent köyünde yaşanan olay sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde eve alkollü şekilde geldiği iddia edilen, Yusuf Ataseven eşi S. Ataseven ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Yusuf Ataseven eline geçirdiği balyoz ile eşine vurmak isterken itiş kakış esnasında dengesini kaybederek yere düştü. O esnada S. Ataseven balyozu yerden alarak eşinin baş ve ayak bölgelerine defalarca vurdu. Yusuf Ataseven aldığı darbelerle olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen güvenlik güçlerine teslim olan S. Ataseven gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Yusuf Ataseven'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderilirken cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Çiftin 21 yıllık evli ve 3 kız çocukları olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber