Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:11 Yozgat’ta aranması olan 12 şahıs yakalandı13:11 Sümer: "Kesme çiçek denildiğinde Altınova akla gelecek"13:11 maNga grubunun solisti Ferman Akgül’ün tazminat davasına ret13:09 Antalya’da Hıdırlık Kulesi Seyir Terası projesi hızla ilerliyor13:08 Muş’ta etkili olan kar yağışı 102 köy yolunu ulaşıma kapattı13:08 Dursun Özbek: "Türk futbolunun geleceği önemliyse PFDK’nın alacağı kararlar...13:07 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...13:07 Galatasaraylı futbolculara özel üretilen formaların çalınmasına ilişkin dav...13:06 Zeytinburnu’nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkma...13:04 Çanakkale İftarı’nda öğrenciler buluştu13:04 Denizlerde fırtına uyarısı13:03 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor13:03 Tayland’da define avcısı göçük altında kalarak öldü13:02 Sarmaşık ve kedirgen bitkisi, yara iyileştirme özelliği sayesinde patente k...13:00 Bakan Işıkhan: “Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi s...13:00 Dursun Özbek: "Galatasaray olarak bu gerginliği tırmandıracak bir söylem iç...13:00 Hendek MYO öğrencileri teknik gezi için Düzce’deydi12:57 Malazgirt’te traktör ile otomobil çarpıştı12:56 Munzur Üniversitesi reyhan fidanlarını vatandaşlara ücretsiz dağıtacak12:56 Terziler, tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi
Sami Er
Sağlık 03 Mart 2021 - 16:28 Yorum: 0

Uşak’ta denetimler sıkılaştırıldı

Batı ve Ege Bölgesinde tek düşük riskli il olan Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğü, kentin riskli iller arasına girmesini engellemek için düzenlenen denetimleri...

Uşak’ta denetimler sıkılaştırıldı

Batı ve Ege Bölgesinde tek düşük riskli il olan Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğü, kentin riskli iller arasına girmesini engellemek için düzenlenen denetimleri sıkılaştırdı.

1 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni normalleşmeler hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamalarda korona virüs haritasında Uşak, 14 il arasında düşük riskli iller arasında yer aldı. Ayrıca Uşak, Batı ve Ege Bölgesi'nde de tek düşük riskli il olarak göze çarptı. Bu gelişmeler doğrultusunda Uşak'ta görevliler harekete geçti. Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uşak'ın olası bir riskli iller arasına girmemesi için yeni normalleşme sürecinde denetimleri sıkılaştırdığı görüldü. Bu doğrultuda kentin ana artelleri ve işlek caddelerinde Polis, Bekçi, Zabıta ekipleri vatandaşlara anons ve sözlü olarak uyarılarda bulundu. Vatandaşlara sosyal mesafe, maske, sigara ve hijyen konularında uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşlar ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı. Uşaklı vatandaşlardan Kamil Erkan, denetimlerin çok güzel olduğunu belirtirken denetimlerin ne kadar çok olursa hastalığın azalacağını dile getirdi.

Kentin en işlek caddesi olarak bilinen İsmet Paşa Caddesi'nde bir restoranda aşçı olarak çalışan Hasan Sevgen ise Uşak Valisi Funda Kocabıyık ve İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer'in sıkı çalışmalarda bulunarak korona virüsü yenmek için çabaladıklarını belirtti. Sevgen, "Uşak İl Emniyet Müdürlüğümüz çok iyi çalışıyor, pandemi sürecinde ekipler aralıksız denetim yaptı. Caddeyi anonslarla sürekli kontrol altında tuttular. Bu sayede de Uşak ilimiz vaka sayılarında büyük başarılarla koronayı yendiğini düşünüyorum. Gerek vali hanımımız olsun, gerek emniyet müdürümüz olsun sıkı çalışmaları var. Caddede insanlarımız azaldı. Sosyal mesafeye çok dikkat ediliyor. Etmeyen vatandaşlara gerekli memur arkadaşlarımız uyarılarda bulunuyor. Vatandaşlarımız bu durumun ciddiyetinin farkına vardı. Bu sebeple mümkün mertebe dışarı çıkmamayı tercih ediyorlar. Zorunlu kalmadığı sürece dışarı çıkmıyorlar. Çıkanlar da genelde acil işi olan vatandaşlar işini halledip evlerine dönüyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber