Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Uşak'ta kültür sanat etkinlikleri

 UŞAK (AA) - Uşak Belediyesi, mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 8 farklı program hazırladığı bildirdi.Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı açıklamada, kültür...

Uşak'ta kültür sanat etkinlikleri

 UŞAK (AA) - Uşak Belediyesi, mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 8 farklı program hazırladığı bildirdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı açıklamada, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında mart ayında planlanan programlar hakkında bilgi verildi. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kültür sanat etkinliklerini planladıklarını aktaran Cahan, şunları söyledi:

"Yaptığımız bütün programlara muhakkak yerel sanatçılarımızı da dahil ediyoruz. Kentimizin değerlerinin kendi hemşehrileri ile daha çok buluşmasını önemsiyoruz. Bu sayede ilimizin kültür ve sanat konusunda kazanımlarının artacağını biliyoruz. Bu kapsamda 05 Mart Çarşamba günü "Mutlu Kadın, Mutlu Aile, Mutlu Uşak" konulu söyleşi, 08 Mart Pazar günü "Kadının Sanata Dokunuşu" konulu sergi, aynı gün Cengiz Küçükayvaz tiyatrosu'nun "Düş Yakamdan" isimli tiyatro gösterisi, 09 Mart Pazar günü Ahmet Yenilmez'in "Safahat" isimli tiyatro gösterisi, 12 Mart Perşembe günü  Talha Uğurluel'in "Varlık Yokluk Savaşımız Çanakkale"  konferansı, 16 Mart pazartesi günü Erman Karakaya ve Begüm Beşkazalıoğlu piyano dinletisi ile 28 Mart Cumartesi günü Cemal Hünal'ın "İkisi Bir Arada"  isimli tiyatro gösterisi yapılacak." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber