Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:48 Yorum: 0

Uşak’ta muhtarlık binaları yenileniyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallelerde muhtarların daha iyi fiziki ortamlarda yer alması adına çalışmaların sürdüğüne vurgu yaptı.

Uşak’ta muhtarlık binaları yenileniyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallelerde muhtarların daha iyi fiziki ortamlarda yer alması adına çalışmaların sürdüğüne vurgu yaptı. Cahan, "Halkımızın taleplerini bizlere aktaran muhtarlarımız başımızın tacıdır" dedi.

Kentte muhtarların fiziki ortamlarının gelişmesinin önemli olduğunu ileten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla da sürekli iç içeyiz. Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki sorunlarını bize aktararak, çözüm konusunda öncü olmaktadır. Seçimle iş başına gelen muhtarlarımız bu nedenle bizler için son derece değerlidir. Bizler bu nedenle muhtarlarımızın fiziki mekanlarını en iyi duruma getirmek için çaba veriyoruz. Bu sayede muhtarlarımız mahalle sakinlerini hak ettikleri ortamlarda ağırlayabiliyor. Son olarak Elmalıdere Mahallemizin muhtarlık hizmet binasını yeniledik" dedi.

Kentin gerçek sahibi olan Uşaklılar ile birlikte kentin sorunlarının çözülmeye devam edileceğinin altını çizen Cahan, "Biz vatandaşlarımızdan kopmayan bir yönetim anlayışıyla halkımızın arasında olmaya ve onları dinlemeye devam edeceğiz. Bu şekilde sıkıntıların minimuma indiği bir şehir olacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerine ise bu şekilde hemen müdahalede bulunarak Mutlu Uşak'ı hep birlikte inşa edeceğiz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber