Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 09:28 Yorum: 0

Uşak’ta Terör Örgütü Bağlantı Bir Kişi Yakalandı

Uşak polisi yol kontrolünde durdurduğu bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada uyuşturucu ticareti yapmaktan aranması olan ve terör örgütü bağlantısı...

Uşak’ta Terör Örgütü Bağlantı Bir Kişi Yakalandı

Uşak polisi yol kontrolünde durdurduğu bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada uyuşturucu ticareti yapmaktan aranması olan ve terör örgütü bağlantısı olduğu iddia edilen bir kişiyi yakaladı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri D-300 karayolunun İzmir'den Uşak girişinde oluşturduğu uygulama noktasında özellikle yolcu otobüsleri üzerinde kontrol yaptı. İzmir'den doğu illerine gitmekte olan bir yolcu otobüsünü durduran polis, otobüste durumundan şüphelendiği 20 yaşındaki M.B.'nin hakkında yaptığı güvenlik sorgulaması yaptı. Uyuşturucu ticareti yapmaktan arandığı ortaya çıkan M.B.'yi gözaltına alan polis, zanlıya ait yolcu valizinde yaptığı aramada ise çok sayıda av tüfeği fişeği, harici bellek, hafıza kartları, kablolar ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirdi.

M.B. isimli zanlı, Terörle Mücadele Şubesi'nde ki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber