Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Aralık 2020 - 21:23 Yorum: 0

Uşak’ta yeni kısıtlamalar başladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalardan sonra Türkiye genelinde saat 21.00 itibariyle sokağa...

Uşak’ta yeni kısıtlamalar başladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalardan sonra Türkiye genelinde saat 21.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanan kararlar kapsamında hafta içleri akşam 21.00 - 05.00,hafta sonları ise cuma akşam 21.00'dan aralıksız olarak pazartesi saat 05.00'a kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı duyurulmuştu. Bugün saat 21.00 itibariyle ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte Uşak'ta sokaklar boş kaldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında, vatandaşların kısıtlamaya uyduğu görülen Uşak şehir merkezinde sokaklarda görevliler ve kısıtlamadan muaf tutularak çalışan vatandaşlar yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber