Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Kasım 2014 - 18:33 Yorum: 0

Uşak'tan kısa kısa

Uşak'ta kısa dönem erler düzenlenen törenle yemin etti

Uşak'tan kısa kısa

UŞAK (AA) - Uşak Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 90 jandarma er yemin etti.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki  357. kısa dönem erlerin yemin töreni vatani görevini yapan 90 jandarma erin toplu şekilde yemin etmesiyle başladı.

Törende Uşak Valisi Seddar Yavuz birliğe ilk katılan Jandarma Er Yıldırım Yiğit'e ödül verdi.

Törende kısa bir konuşma yapan Vali Yavuz askerlikte yemin töreninin çok özel bir duygu olduğunu belirterek "Bu pırıl pırıl gençleri yetiştiren, vatani hizmetlerini yapmak üzere asker ocağına gönderen anne ve babalarımızı tebrik ediyorum. Ne kadar övünseniz ne kadar gurur duysanız azdır.   Evlatlarımız burada vatani hizmetini tamamladıktan sonra her birisi memleketine işine ailesine dönecek. Üniversite mezunu bu gençlerimizin hayırlısıyla vatani görevlerini tamamlamalarını, sizlere, vatana ve milletimize faydalı insanlar olmasını diliyorum" dedi.

Tören erlerin yemin etmesiyle son buldu. Törenini erlerin aileleri de izledi. 

- Kadın üretici pazarı düzenlenecek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhuriyet Meydanı’ndaki üretici kadınlar pazarının fiziki şartlarının düzeltileceğini söyledi.

Meydanda modern satış alanları oluşturulacağını kaydeden Cahan, satış yapacak kadınların ve müşterilerinin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için çalıştıklarını ifade etti.

 Projenin kısa sürede hayata geçireleceğini ifade eden Cahan, "Bayanlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamak amacı ile verdikleri emekler bizler için son derece değerli. Ortamın fiziki şartlarını düzenleyeceğiz" dedi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber