Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Uşak'tan kısa kısa

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti

Uşak'tan kısa kısa

UŞAK (AA) - Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Organize Sanayi Bölgesi'ni (UOSB) ziyaret etti. 

Ziyarett ettiği firmalarda sanayicilerin sorunlarını dinleyen Cahan, kenti ortak akıl ve geniş katılımla yönetmek istediklerini belirterek "Herkesin görüşlerine önem veriyoruz" dedi.

Kentte yaşayan herkesin, kent sorunun çözümüne katkı sağlaması gerektiğine inandığını ifade eden Cahan, "Sanayicilerimizin bazı talepleri var, bunları yerinde görmek istedik. Umut ediyorum kısa süre içinde bu sorunlar çözülecek. Belediye olarak kentin menfaatine olan tüm projelere desteğimiz sürecek" diye konuştu.

- UTSO'dan kişisel gelişim eğitimi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) üyelerine yönelik düzenlediği  "Topluluk Önünde Etkili Konuşma ve Sunum Teknikleri" eğitimi sertifika töreni yapıldı. Törende konuşan UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet, üyelere yönelik çeşitli alanlarda eğitim programları düzenlediklerini belirterek, kişisel gelişim eğitimlerine ilginin yüksek olduğunu kaydetti. 

UTSO üyelerinin eğitimlerden yüzde 92 oranında memnun olduğunu vurgulayan Kuvvet, eğitimlerin süreceğini ifade etti.

Törende, eğitime katılan 50 kursiyere sertifikaları verildi.

- Uşak Üniversitesi'nde sertifika töreni

Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından açılan çeşitli kurslara katılanlar için sertifika töreni yapıldı. Sağlık Yüksekokulu konferans salonunda yapılan törende konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, yeniliklere açık bir üniversite olduklarını ifade ederek eğitim programlarının önemine değindi. 

Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Dönmez Şahin ise son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri eğitim programları ile yaygınlaştırmak istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından eğitimi başarıyla tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları verildi.

  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber