Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 29 Haziran 2021 - 09:38 Yorum: 0

Üsküdar Anadolu 1908, Teknik Direktör Ali Karabıyık’la anlaştı

Türkiye'nin en eski kulüplerinden olan Üsküdar Anadolu 1908, Teknik Direktör Ali Karabıyık'la anlaştı.

Üsküdar Anadolu 1908, Teknik Direktör Ali Karabıyık’la anlaştı

Türkiye'nin en eski kulüplerinden olan Üsküdar Anadolu 1908, Teknik Direktör Ali Karabıyık'la anlaştı. İstanbul Birinci Amatör Küme'de mücadele eden yeşil-beyazlılarda hedef şampiyonluk.

Teknik Direktör Ali Karabıyık'la anlaşmaya varan Üsküdar Anadolu 1908, Karabıyık için imza töreni düzenledi. Üsküdar Anadolu 1908 Başkanı Abdulkadir Birinci; düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Pandemi nedeniyle uzun bir durgunluk dönemi geçirdiklerini belirten Birinci, "İki sezondur bekliyoruz. Futbolu çok özledik. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvadık. İlk olarak teknik direktörümüz Ali Karabıyık ile sözleşme imzaladık. Ali Hoca'nın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağız. Üsküdarlı hemşehrilerimizin gurur duyacağı bir takım kuracağız" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına kısa sürede başlayacaklarını belirten Üsküdar Anadolu 1908 Teknik Direktörü Ali Karabıyık da "Başkanımız Abdulkadir Birinci, hedefimizi şampiyonluk olarak belirledi. Biz de bu hedef doğrultusunda futbolcu arkadaşlarımızı şampiyonluk için hazırlayacağız" diye konuştu.

Karabıyık, daha önce İstanbul Kastamonuspor, Yeşilköyspor ve Modafenspor'u çalıştırmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber