Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 23 Kasım 2017 - 12:18 Yorum: 0

Üsküdar Belediyesi’nden emekli öğretmenlere boğaz turu

Üsküdar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında emekli öğretmenleri boğaz turuna çıkardı.

Üsküdar Belediyesi’nden emekli öğretmenlere boğaz turu

Üsküdar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında emekli öğretmenleri boğaz turuna çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, emekli öğretmenleri unutmayarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Üsküdar Valide Sultan Gemisi'yle boğaz turuna çıkardı. Belediye tarafından emekli öğretmelere boğaz turunda kahvaltı verildi. Kahvaltı sonrası öğretmenlere karanfil dağıtıldı. 200 emekli öğretmen Üsküdar Valide Sultan Gemisi ile boğaz turu düzenleyen Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür etti. Ülkenin geleceği olan çocuklara ömürlerini adayan öğretmenler düzenlenen boğaz turuyla keyifli anlar yaşadı.

Öğretmenlerle birlikte boğaz turuna katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bu hafta öğretmenler haftası tabi ki bir dizi etkinler düzenleniyor. Şehirlerde, köylerde öğretmenlerimize, hürmeten, saygı göstergesi anlamında. Bizler de Üsküdar Belediyesi olarak bir farklılık yapalım istedik. Emekli öğretmenlerimizi bugünlerde hatırlamak saygı duymak onlara hürmet etmek amacıyla Üsküdar Valide Sultan Gemimizde başımızın tacı öğretmenlerimizle beraberiz. Gerçekten sağ olsunlar hepsi geldiler. Şimdi onlarla birlikte boğaz turunda İstanbul'umuzun güzelliği birlikte yaşayacağız. Öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Toplum olarak onlara hürmette, sevgide, saygıda kusur etmediğimiz müddetçe hiçbir zaman sırtımız yere gelmeyecektir" dedi.

Emekli öğretmen İlkay Çelebi, etkinlikten memnun kaldığını belirterek, "Üsküdar Belediyesi öğretmenlere bir nebze olsun bu şekilde davet etmesi de çok güzel bir şey. çok hoş çok beğendim. İlk defa gemi ile geziyorum. Böyle bir gemiye sahip olmakta çok güzel bir şey Üsküdar'da" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber