Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Eylül 2017 - 13:03 Yorum: 0

Üsküdar’da denizde erkek cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Kız Kulesi sahilinde bir erkek cesedi bulundu.

Üsküdar’da denizde erkek cesedi bulundu

Üsküdar'da denizde bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Kız Kulesi sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen deniz polisi, cesedi sudan çıkardı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma başlatırken, ceset otopsi yapılmak üzere ambulansla Adli Tıp Kurumuna götürüldü. İsminin Harun Dayı olduğu öğrenilen şahsın iddiaya göre dün Kız Kulesi sahilinde denize girdiği belirtildi.

Bir vatandaş, "Dün saat 10.15'te iş başı yaptık. Bize de bir balıkçı dayı söyledi. Ondan 2,5-3 saat önce suya girmiş. Suyun sıcaklığını sormuş dayıya. Dayı da 22 derece olduğunu söylemiş. Onu duyunca ben bir Kız Kulesi'ne gidip geleyim demiş. Tek başına atlamış. Ceset de yaklaşık 1 saat önce Sahil Güvenlik sağ olsun buldu. Allah anasına babasına yardımcı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber